عدد النتائج: 2
المركز: Central Analytical Lab x

المشروع: Application of Near-Infrared Spectroscopy in Food Analysis Quantification of Fat Protein & Dry Matter in Cheese x

Application of near-infrared spectroscopy in food analysis quantification of fat protein and dry matter in cheese.

2009

KISR Report

Technical Report

المساهمون:  Hauser, A.

الموضوعات:  Near infrared spectroscopy ,  Biotechnology. ,  الاشعة تحت الحمراء ذات المدى القريب ; لنسبة المئوية للبروتين ; الدهون ; نسبة الرطوبة ; المواد الجافة ,  near-infrared ; quantification of total fat ; total proteins ; dry matter in cheese

المشروعات:  Application of Near-Infrared Spectroscopy in Food Analysis Quantification of Fat Protein & Dry Matter in Cheese

رمز المشروع:  CAL GEN

عرض الملف

Application of near-infrared spectroscopy in food analysis quantification of fat protein and dry matter in cheese.

2009

KISR Report

Technical Report

المساهمون:  Hauser, A.

الموضوعات:  Near infrared spectroscopy ,  Biotechnology. ,  الاشعة تحت الحمراء ذات المدى القريب ; لنسبة المئوية للبروتين ; الدهون ; نسبة الرطوبة ; المواد الجافة ,  near-infrared ; quantification of total fat ; total proteins ; dry matter in cheese

المشروعات:  Application of Near-Infrared Spectroscopy in Food Analysis Quantification of Fat Protein & Dry Matter in Cheese

رمز المشروع:  CAL GEN

عرض الملف