عدد النتائج: 1
المركز: Central Analytical Lab x

المشروع: Assessment of New Developed Functional Foods Using Red Palm Olein & Red Palm Shortening on the Basis of Chemical Composition x

Assessment of new developed functional foods using red palm olein and red palm shortening on the basis of chemical composition

2008

KISR Report

Technical Report

المساهمون:  Ahmad, Anwar.

الموضوعات:  Beta carotene ,  Beta carotene ,  Vitamin A in human nutrition ,  Vitamin A in human nutrition ,  Antioxidants ,  Antioxidants ,  البيتا carotene ,  يحرر حوامض سمينة (إف إف أي) ,  قيمة بيروكسيد (بي في) ,  قيمة يود (الرابعة) ,  B-Carotene ,  Free Fatty acids (FFA) ,  Peroxide value (PV) ,  Iodine value (IV)

المشروعات:  Assessment of New Developed Functional Foods Using Red Palm Olein & Red Palm Shortening on the Basis of Chemical Composition

رمز المشروع:  CAL-GEN

عرض الملف