عدد النتائج: 2
المركز: Environment and Life Sciences Research Center x

المشروع: Aquafaba, from food waste to value-added food ingredient x

Aquafaba, from food waste to value-added food ingredient

2024

KISR Reports

Annual Progress report no. 1

المساهمون:  Al Salman, F.

الموضوعات:  Food ,  Egg ,  Milk ,  Allergy ,  cow's milk allergy. ,  egg allergy. ,  Food application. ,  vegan products. ,  حساسية حليب الأبقار. ,  حساسية البيض. ,  التطبيقات الغذائية. ,  المنتجات النباتية.

المشروعات:  Aquafaba, from food waste to value-added food ingredient

رمز المشروع:  FB 181K

عرض الملف

Aquafaba, from food waste to value-added food ingredient

2023

KISR Report

Proposal

المساهمون:  Alsalman, Fatemah B.

الموضوعات:  Milk ,  Milk ,  Food allergy ,  Food allergy ,  aquafaba ,  cow's milk allergy ,  egg allergy ,  food applications ,  vegan products ,  الأكوافابا ,  حساسية حليب الأبقار ,  حساسية البيض ,  التطبيقات الغذئية ,  المنتجات النباتية

المشروعات:  Aquafaba, from food waste to value-added food ingredient

رمز المشروع:  FB 181K

عرض الملف