عدد النتائج: 4
المركز: Environment and Life Sciences Research Center x

المشروع: Determination of the Nutritive Values of Highly Consumed Dishes in Kuwait x

Determination of the nutritive values of highly consumed dishes in Kuwait

2019

KISR Report

Final Report

المساهمون:  Dashti, Basma.

الموضوعات:  Food ,  Folic acid ,  Minerals ,  Amino acids ,  Food composition data ,  Food pattern ,  Nutrient value ,  قاعدة البيانات الغذائية ,  النمط الغذائي ,  القيمة الغذائية

المشروعات:  Determination of the Nutritive Values of Highly Consumed Dishes in Kuwait

رمز المشروع:  FB 111C

عرض الملف

Determination of the nutritive values of highly consumed dishes in Kuwait

2019

KISR Report

Amendment/Extension 'A'

المساهمون:  Dashti, Basma

الموضوعات:  Food ,  Folic acid ,  Minerals ,  Amino acids ,  Food composition data ,  Food pattern ,  Nutrient value ,  قاعدة البيانات الغذائية ,  النمط الغذائي ,  القيمة الغذائية

المشروعات:  Determination of the Nutritive Values of Highly Consumed Dishes in Kuwait

رمز المشروع:  FB 111C

عرض الملف

Determination of the nutritive values of highly consumed dishes in Kuwait

2019

KISR Report

Progress Report

المساهمون:  Dashti, Basma.

الموضوعات:  Food ,  Folic acid ,  Minerals ,  Amino acids ,  Food composition data ,  Food pattern ,  Nutrient value ,  قاعدة البيانات الغذائية ,  النمط الغذائي ,  القيمة الغذائية

المشروعات:  Determination of the Nutritive Values of Highly Consumed Dishes in Kuwait

رمز المشروع:  FB 111C

عرض الملف

Determination of the nutritive values of highly consumed dishes in Kuwait /

2018

KISR Report

Proposal

المساهمون:  Dashti, Basma.

الموضوعات:  Food ,  Production ,  Food composition data. ,  Food pattern. ,  Nutrient value. ,  قاعدة البيانات الغذائية ,  النمط الغذائي ,  القيمة الغذائية

المشروعات:  Determination of the Nutritive Values of Highly Consumed Dishes in Kuwait

رمز المشروع:  FB 111C

عرض الملف