عدد النتائج: 2
المركز: Environment and Life Sciences Research Center x

المشروع: Development of Gluten-Free Arabic Bread for Kuwait Celiac Population x

Development of gluten- free arabic bread for Kuwait celiac population.

2014

KISR Report

Proposal

المساهمون:  Ahmed, Jasem.

الموضوعات:  Diseases ,  Genetic disorders ,  Diet ,  gluten ,  bread ,  خبز خالي من الغلوتين ,  عجين ,  اللزوجة ,  المرونة ,  الخبز ,  السمات الحسية ,  Gluten. ,  Dough. ,  Viscoelasticity. ,  Baking. ,  Sensory attributes.

المشروعات:  Development of Gluten-Free Arabic Bread for Kuwait Celiac Population

رمز المشروع:  FB 098K

عرض الملف

Development of gluten- free arabic bread for Kuwait celiac population.

2015

KISR Report

Final Report

المساهمون:  Ahmed, Jasem.

الموضوعات:  Diseases ,  Genetic disorders ,  Diet ,  gluten ,  bread ,  Water holding capacity. ,  Dough rheology. ,  Baking. ,  Sensory attributes. ,  خالي من الغلوتين ,  سعة امتصاص الماء ,  ريولوجية العجين ,  الخبز ,  السمات الحسية

المشروعات:  Development of Gluten-Free Arabic Bread for Kuwait Celiac Population

رمز المشروع:  FB 098K

عرض الملف