عدد النتائج: 3
المركز: Environment and Life Sciences Research Center x

المشروع: Quality Preservation and Microbial Safety Enhancement by High Pressure Treatment of Selected Kuwaiti Fish x

Quality preservation and microbial safety enhancement by high pressure treatment of selected Kuwaiti fish

2019

KISR Report

Final Report

المساهمون:  Ahmed, Jassem

الموضوعات:  Fish ,  High pressure ,  Temperature ,  Diseases ,  High pressure processing ,  Fish ,  Quality ,  Spore inactivation ,  Food Safety ,  جهاز الضغط العالي ,  سمك ,  جودة ,  الكائنات الحية الدقيقة ,  سلامة الاغذية

المشروعات:  Quality Preservation and Microbial Safety Enhancement by High Pressure Treatment of Selected Kuwaiti Fish

رمز المشروع:  FB 117K

عرض الملف

Quality preservation and microbial safety enhancement by high pressure treatment of selected kuwaiti fish

2018

KISR Report

Progress Report

المساهمون:  Ahmed, Jassem.

الموضوعات:  Fish ,  Food industry ,  High pressure ,  Fatty acids ,  High pressure processing ,  Fish ,  Quality ,  Spore inactivation ,  Food Safety ,  جهاز الضغط العالي ,  سمك ,  جودة ,  تثبيط الغلاف الخارجي للأبواغ ,  سلامة الاغذية

المشروعات:  Quality Preservation and Microbial Safety Enhancement by High Pressure Treatment of Selected Kuwaiti Fish

رمز المشروع:  FB 117K

عرض الملف

Quality preservation and microbial safety enhancement by high pressure treatment of selected Kuwaiti fish /

2018

KISR Report

Proposal

المساهمون:  Ahmed, Jasim.

الموضوعات:  Food ,  Industry ,  High-pressure processing. ,  Fish. ,  Quality. ,  Spore inactivation. ,  Food Safety. ,  جهاز الضغط العالي ,  سمك ,  جودة ,  تثبيط الغلاف الخارجي ,  سلامة الأغذية

المشروعات:  Quality Preservation and Microbial Safety Enhancement by High Pressure Treatment of Selected Kuwaiti Fish

رمز المشروع:  FB 117K

عرض الملف