عدد النتائج: 9
المركز: Environment and Life Sciences Research Center x

المشروع: The Oxidative Stability and Quality of Broilers as Affected by Vitamin E x

The oxidative stability and quality of broilers as affected by Vitamin E

2021

KISR Report

Progress Report No.2

المساهمون:  Al Khalaifah, Hanan

الموضوعات:  Poultry ,  eggs ,  Bacteria ,  Database ,  الأحماض الدهنية ,  بذر الكتان ,  الدجاج اللاحم ,  فيتامين E ,  التحليل الكيميائي ,  PUFA ,  Linseed ,  Broiler chicken ,  A- tocopherol ,  Proximate composition

المشروعات:  The Oxidative Stability and Quality of Broilers as Affected by Vitamin E

رمز المشروع:  FA 168C

عرض الملف

The oxidative stability and quality of broilers as affected by Vitamin E

2020

KISR Report

Progress Report No. 1

المساهمون:  Al Khalaifa, Hanan

الموضوعات:  Poultry ,  eggs ,  Bacteria ,  Database ,  الأحماض الدهنية ,  بذر الكتان ,  اللحم ,  الدواجن ,  فيتامين E ,  Fatty Acids ,  Linseed ,  Meat ,  Poultry ,  Vitamin E

المشروعات:  The Oxidative Stability and Quality of Broilers as Affected by Vitamin E

رمز المشروع:  FA 168C

عرض الملف

The oxidative stability and quality of broilers as affected by Vitamin E

2021

KISR Report

Technical Report No. 10

المساهمون:  Al Musalam, Marwa

الموضوعات:  Poultry ,  eggs ,  Bacteria ,  Database ,  Poultry ,  Vitamin E ,  Economic study ,  الدواجن ,  فيتامين E ,  الدراسة الأقتصادية

المشروعات:  The Oxidative Stability and Quality of Broilers as Affected by Vitamin E

رمز المشروع:  FA 168C

عرض الملف

The oxidative stability and quality of broilers as affected by Vitamin E

2021

KISR Report

Proposal Amendment (B)

المساهمون:  Al Khalaifa, Hanan

الموضوعات:  Poultry ,  eggs ,  Bacteria ,  Database ,  الأحماض الدهنية ,  بذر الكتان ,  اللحم ,  الدواجن ,  فيتامين E ,  Fatty Acids ,  Linseed ,  Meat ,  Poultry ,  Vitamin E

المشروعات:  The Oxidative Stability and Quality of Broilers as Affected by Vitamin E

رمز المشروع:  FA 168C

عرض الملف

The oxidative stability and quality of broilers as affected by Vitamin E

2021

KISR Report

Technical Report No. 7

المساهمون:  Al Khalaifa, Hanan

الموضوعات:  Poultry ,  eggs ,  Bacteria ,  Database ,  فيتامين E ,  الحالة المناعية ,  الأجسام المضادة ,  Vitamin E ,  Immune state ,  Antibodies

المشروعات:  The Oxidative Stability and Quality of Broilers as Affected by Vitamin E

رمز المشروع:  FA 168C

عرض الملف

The oxidative stability and quality of broilers as affected by Vitamin E

2021

KISR Report

Progress Report No. 3

المساهمون:  Al Khalaifah, Hanan

الموضوعات:  Poultry ,  eggs ,  Bacteria ,  Database ,  بكتيريا LAB ,  E.coli بكتيريا ,  بكتيريا سالمونيلا ,  LAB ,  Vitamin E ,  E. coli ,  PUFA ,  Salmonella

المشروعات:  The Oxidative Stability and Quality of Broilers as Affected by Vitamin E

رمز المشروع:  FA 168C

عرض الملف

The oxidative stability and quality of broilers as affected by Vitamin E

2021

KISR Report

Final Report

المساهمون:  Al Khalaifah, Hanan

الموضوعات:  Poultry ,  eggs ,  Bacteria ,  Database ,  فيتامين E ,  الأحماض الدهنية ,  بذر الكتان ,  لحم ,  دواجن ,  Fatty Acids ,  Linseed ,  Meat ,  Poultry ,  Vitamin E

المشروعات:  The Oxidative Stability and Quality of Broilers as Affected by Vitamin E

رمز المشروع:  FA168C

عرض الملف

The Oxidative stability and quality of broilers as affected by Vitamin E

2021

KISR Report

Annual Progress Report No. 1

المساهمون:  Al Khalaifa, H.

الموضوعات:  Eggs ,  Eggs ,  Bacteria ,  Bacteria ,  الأحماض الدهنية ,  بذرة الكتان ,  لحم ,  دواجن ,  فيتامين E ,  Fatty Acids ,  Linseed ,  Meat ,  poltry ,  Vitamin E

المشروعات:  The Oxidative Stability and Quality of Broilers as Affected by Vitamin E

رمز المشروع:  FA 168C

عرض الملف

The oxidative stability and quality of broilers as affected by Vitamin E

2020

KISR Report

Proposal

المساهمون:  Al Khalaifa, Hanan

الموضوعات:  Poultry ,  eggs ,  Bacteria ,  Database ,  الأحماض الدهنية ,  بذر الكتان ,  اللحم ,  الدواجن ,  فيتامين E ,  Fatty Acids ,  Linseed ,  Meat ,  Poultry ,  Vitamin E

المشروعات:  The Oxidative Stability and Quality of Broilers as Affected by Vitamin E

رمز المشروع:  FA 168C

عرض الملف