KDR

report(s) found: 2
Center: Environment and Life Sciences Research Center x

Project title: Aquafaba, from food waste to value-added food ingredient x

Aquafaba, from food waste to value-added food ingredient

2024

KISR Reports

Annual Progress report no. 1

Contributor(s):  Al Salman, F.

Subject(s):  Food ,  Egg ,  Milk ,  Allergy ,  cow's milk allergy. ,  egg allergy. ,  Food application. ,  vegan products. ,  حساسية حليب الأبقار. ,  حساسية البيض. ,  التطبيقات الغذائية. ,  المنتجات النباتية.

Project(s):  Aquafaba, from food waste to value-added food ingredient

Project code:  FB 181K

View document

Aquafaba, from food waste to value-added food ingredient

2023

KISR Report

Proposal

Contributor(s):  Alsalman, Fatemah B.

Subject(s):  Milk ,  Milk ,  Food allergy ,  Food allergy ,  aquafaba ,  cow's milk allergy ,  egg allergy ,  food applications ,  vegan products ,  الأكوافابا ,  حساسية حليب الأبقار ,  حساسية البيض ,  التطبيقات الغذئية ,  المنتجات النباتية

Project(s):  Aquafaba, from food waste to value-added food ingredient

Project code:  FB 181K

View document